Two Bedroom Apartment on Čuburska street


Ovaj moderni i jedinstveni apartman, koji ima svoj zasebni ulaz, nalazi se u Čuburskoj ulici, u neposrednoj blizini Čuburskog parka, brojnih poznatih kafića, barova i restorana dok se od hrama Svetog Save nalazi na 5 minuta lagane šetnje. 

Na prvom je spratu, površine je 80m2 i pogodan je za 7 osoba. Sastoji se od dve spavaće sobe, u kojima se nalaze bračni kreveti (160cm x 200cm), ormari i LCD televizori. 

Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja predstavljaju jedinstvenu celinu koja je površine oko 40m2. 

U dnevnom boravku se nalaze dve garniture koje se razvlače i pretvaraju u krevete, takođe se nalazi i veliki LCD TV (dijagonale 102cm), kuhinja je skroz opremljena sa šporetom, mašinom za pranje sudova, frižiderom i kuvalom za vodu. 

U kupatilu pored mašine za pranje veša postoji i mašina za sušenje veša. 

Pored toga što svaka soba poseduje LCD TV u apartmanu postoje wireless internet, kablovska televiazija, klima uređaji, centralno grejanje, fen, pegla, a takođe postoje i krovni prozori koji su digitalizovani.
_____________________________________________________________________________

This modern and unique two bedroom apartment is located on Čuburska street in Vračar. It is located on the 1st floor, has 80 m2 and is suitable for up to 7 persons. 


The apartment consists of a living room with two sofa beds, two bedrooms containing queen beds each (160*200cm), a fully equipped kitchen and a bathroom.

Amenities
: WiFi internet, LCD TV with USB port in each bedroom and living room, CATV, air conditioning, central heating, washing machine, dryer machine, hair dryer, iron with ironing board, dishwasher, stove...


















Popular posts from this blog

Luxurious Three Bedroom Belgrade Waterfront Apartment Sfera

Two Bedroom Apartment Skadarlija Bohemian Quarter

New Belgrade Apartment Savada Moonshine