Two Bedroom Apartment Belgrade KRISTAL SPA - Vračar, ČuburskaKristal Spa je luksuzan apartman na Vračaru, u Čuburskoj ulici. Apartman za prave hedoniste, ljude od stila i one koji cene kvalitet i luksuz...

Trosoban apartman Kristal Spa je zaista specijalan u našoj ponudi. Pored đakuzija ima i saunu i na taj način se izdvaja od ostalih apartmana u ponudi. 

Apartman ima 75m2 i koncipiran je kao dvosoban, ali praktično ima dve spavaće sobe sa dva bračna ležaja pa je idealan za dva para. Kapacitet je do maksimum 4 osobe. 

U našoj ponudi imamo apartmane sa đakuzijem, jedan čak i sa saunom, ali sve to u paketu vas čeka u apartmanu Kristal Spa. Svaki deo apartmana je pažljivo dizajniran i osmišljen, a svaka soba ima svoj šmek. 

Kuhinja sa trpezarijom je takođe moderna i potpuno opremljena svim potrebnim uređajima. Kupatilo je posebna priča jer ima đakuzi kadu, saunu i tuš kabinu, a postoji i dodatni toalet u stanu. Apartman je dvostrano orjentisan i iz svake sobe izlazi se na terasu.

U istoj zgradi se nalaze apartmani KRISTAL, IDEA, PASHA i SPA INTIMO.

Vračar je jedna od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, sa velikim brojem apartmana u ponudi, naročito luksuznim apartmanima u Beogradu. 

Vračar je poznat i po Hramu Svetog Save, Kalenić pijaci i dobrim restoranima i kafićima. Sve to možete pronaći nedaleko od apartmana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kristal Spa is a luxury apartment located in Vracar on Cuburska Street. Vracar is one of the most attractive locations in Belgrade and it is a neighborhood with the most luxurious apartments in Belgrade. 

Vracar is famous for the Saint Sava Temple, Kalenić green market and excellent restaurants and cafés, which are all within walking distance from the apartment. 

Kristal Spa is an apartment which is an actual gem and very special in our offer. Besides the Jacuzzi, it contains a sauna. This  75 square meters apartment was designed as a one-bedroom apartment but it actually has two bedrooms with two double beds so it is ideal for 2 couples. Maximum capacity is 4 persons. 

Kitchen with dining room is fully equipped with all the modern appliances, a bathroom has a Jacuzzi bathtub, sauna and shower, and there is also a restroom in the apartment. 

This double-oriented apartment has a terrace in each room. 

In the same building there is the luxury apartment KRISTAL and apartment IDEA, which can also accommodate up to 4 persons. Also, there atwo more luxury apartments PASHA with sauna and SPA INTIMO with Jacuzzi bathtub.Popular posts from this blog

Studio Apartment JOLIE → KNEZ MIHAILOVA VIEW

Two Bedroom Apartment SUMMER

One Bedroom Central Belgrade Apartment Hello | Obilicev venac