One Bedroom Apartment Deluxe City View



Apartment Deluxe with a city view is a newly renovated, modernly furnished one bedroom apartment. It is located at the center of Belgrade, in Kneginje Ljubice street, and it’s ideal for short term rentals. The main square Trg Republike, is just a couple of minutes walk from the apartment’s building. Located only one block (100 m) from the main pedestrian street Knez Mihailova, you’ll have easy access to all major tourist attractions.

Luxury apartment with a city view is on the 5th floor of a residential building equipped with an elevator and an intercom.

This nicely arranged, 54-square-meters apartment can accommodate up to 3 persons. It consists of a spacious bedroom, bathroom, kitchen with dining room and a living room with two sofa beds and a balcony.

This deluxe holiday rental includes many amenities such as free Wi-Fi, LCD TV, and 3D glasses to enjoy watching movies. You’ll also have a laundry machine, as well as iron and ironing board.

In addition, the kitchen is fully equipped with various appliances you can use, including dishwasher, stove, toaster, electric kettle, and refrigerator.

There is enough room for sleeping. One king size bed in the bedroom and two sofas in the living room with anti-allergy pillows and covers provide more than enough space. Apartment Deluxe with a city view is not suitable for children up to 12 years. However, baby cot for infants up to 1 year can be provided on request.

You can use air-conditioner during warm summer days. From the balcony, you can enjoy the view on the Knez Mihailova, the main pedestrian street. However, the apartment is soundproof so you won’t be bothered by the city noise.

A security door is there to ensure you feel safe. Charmingly decorated, beautifully lit, this apartment is ideal for short-term rentals in Belgrade.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Apartman Deluxe sa pogledom na pešačku zonu i Knez Mihailovu ulicu, potpuno je nov i moderno opremljen, a pritom smešten na top lokaciji, u strogom centru Beograda. S obzirom na to da se prostire se na 54 kvadratna metra, u apartmanu Deluxe mogu komforno boraviti tri osobe.

Stan Deluxe nalazi se na petom spratu zgrade koja ima lift i interfon. Sastoji se od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i balkona.

Za funkcionalnost stana zaslužan je dobar raspored prostorija, odnosno podeljenost stana na tri celine. Iz predsoblja se ulazi u moderno opremljeno kupatilo, dnevni boravak sa dve sofe i izlazom na balkon, kao i u kuhinju sa trpezarijom za ručavanje. Tu je i spavaća soba sa francuskim ležajem. Nije pogodan za smeštaj dece mlađe od 12 godina, dok se krevetac za bebe može dobiti na zahtev.

Ovaj Deluxe stan sa pogledom opremljen je sa dva LCD televizora i 3D naočarima za gledanje filmova. Tu su i besplatan wi-fi internet, mašina za pranje veša, sušač za veš, pegla i daska za peglanje. Pored toga, na raspolaganju su vam i fen za kosu, potpuno opremljena kuhinja sa posuđem, šporetom i rernom, zatim frižider, toster, električno kuvalo i mašina za pranje sudova.

U Deluxe apartmanu dostupni su vam bračni krevet dimenzija 180×200 cm sa hotelskim dušekom debljine 27 cm, trosed i dvosed na rasklapanje i to sa antialergijskim jastucima i prekrivačima.

Stan ima klima uređaj, dobru zvučnu izolaciju i sigurnosna vrata. Na raspolaganju vam je orman za odlaganje stvari. Prijatni tonovi boja karakterišu ceo stan. Interesantan je i način kojim su pregrađene prostorije. Dnevni boravak i trpezariju deli lepo dekorisani zid, a odličan utisak o enterijeru kompletira se veoma prijatnim osvetljenjem. Spavaća soba je veoma prostrana, sa velikim krevetom i posebnim televizorom, kao i stolom za šminkanje, sa velikim ogledalom.


















Comments

Popular posts from this blog

Luxurious Three Bedroom Belgrade Waterfront Apartment Sfera

Two Bedroom Apartment Skadarlija Bohemian Quarter

New Belgrade Apartment Savada Moonshine